VELKOMMEN

P. CLEMMENSEN er en konsulentvirksomhed med ekspertise i kvalitativ analyse og rådgivning. P. CLEMMENSEN ejes og drives af antropolog Pernille Clemmensen, som har flere års erfaring med at gennemføre kvalitative undersøgelser fra start til slut.

Hos P. CLEMMENSEN sættes brugerens hverdagsliv i centrum, når vi hjælper offentlige og private organisationer med at planlægge og gennemføre videns- og udviklingsprojektet. Når en opgave skal løses, træder Pernille enten selv til eller sammensætter det rigtige team – af dygtige folk fra sit netværk – til at løfte opgaven.

I projektbanken præsenteres udvalgte projekter af nyere og ældre dato, der har været med til at skabe den faglige profil hos P. CLEMMENSEN.

_DSC2809
“Jeg brænder for at anvende min faglighed i praksis med afsæt i den, det handler om – nemlig brugeren! Jeg tror på, at enhver succesfuld forandring – eller service – udspringer af en grundlæggende forståelse for brugerens erkendte og ikke-erkendte behov. Jeg vil gerne hjælpe jer med at kortlægge disse behov og indsigter, så vi sammen kan skabe brugerdreven innovation, der virker.